D'Company

~ maandag 22 mei 2023 ~

Afgelopen seizoen nam D’Company voor het eerst deel aan wedstrijden voor Moderne dans. Ze deden het schitterend met welverdiende bronzen medaille op het Belgisch kampioenschap 2022-2023!

Voor volgend seizoen verwelkomt D’Company graag nieuwe dansers. Ben je geboren in 2009 of vroeger en wil je graag deel uitmaken van deze geweldige groep? Kom dan AUDITIE doen op ZONDAG 04/06 van 19u-20u30 in de kleine zaal.

Tijdens dit auditiemoment zullen je danstechnieken getest worden en zal je een stukje choreografie aangeleerd krijgen. Achteraf zullen de aanwezige coaches overleggen en de selectie maken. Ten laatste dinsdag 6/06 word je gecontacteerd om je te melden of je al- of niet geselecteerd bent.
Ben je geselecteerd? Dan word je vanaf september élke week bij Modern Juniors of Modern Seniors én Modern selectie verwacht.

De wedstrijddagen zijn nog onbekend maar het spreekt voor zich dat aanwezigheid op de wedstrijden een voorwaarde is om de selectieles te volgen. Meer communicatie volgt zodra er meer informatie beschikbaar is.

INSCHRIJVEN kan vanaf nu op info@danshuis.be (vermeld de naam en geboortedatum van de danser en de groep waarvoor je auditie komt doen).


Wederzijdse overeenkomst:
Een selectiegroep vraagt een wederzijdse overeenkomst/engagement van alle betrokken partijen (dansschool, danser en ouder). Deze ontvang je na je inschrijving voor het selectiemoment.
Deelnemen aan de selectiegroep veronderstelt een akkoord met deze overeenkomst.