CHEERTEAM DANSHUIS BOUTERSEM

Info

Enthousiasme, energie en show, dat is waar het cheerteam van Danshuis Boutersem voor staat.
Dit team werd opgericht in 2013 en is sindsdien het vaste dansteam van Volley Haasrode-Leuven.
In 2015 waagden de Seniors zich aan het Belgisch Kampioenschap Cheerleaden en behaalden ze een tweede plaats in de categorie Pomdance, die ze tot en met 2018 konden behouden.
In 2016 waagden de Peewees en de Juniors ook hun kans en behaalden een tweede plaats.
In 2018 werden de Peewees Belgisch kampioen!

2019 betekende de geboorte van de Danshuis Energy Sparks. Ons cheer pomdance mini team waagde haar eerste kans tijdens het Belgisch Kampioenschap. Ze behaalde een schitterende derde plaats.
Danshuis Energy Fire, het cheer pomdance junior team, en Danshuis Energy Explosion, het cheer pomdance senior team, mochten zich allebei tot Belgisch kampioen kronen!

2020 beloofde weer een schitterend jaar te worden. Het Danshuis zou vertegenwoordigd worden door 4 teams: Energy Sparks, Flames, Fire en Explosion. Goed voor een team in elke leeftijdscategorie!
Daarnaast mochten het Junior en Senior team als Belgisch Kampioen deelnemen aan het Europees Kampioenschap Cheerleading in Verona, Italië. Een onvergetelijke ervaring waar de teams al een heel seizoen naartoe werkten. De Corona crisis besliste er anders over. Maar niet getreurd. We blijven een jaartje langer Belgisch Kampioen en zullen in 2021 weer paraat staan!

Interesse om dit cheerteam in te huren op jouw evenement, verjaardagsfeest, ...? Geen idee is ons te gek! We horen het graag!

~ If you cheer for us, we’ll cheer for you ~


Data

Datum Omschrijving

Posts

Fotoalbums