Nele was op zeer jonge leeftijd al gebeten door dans. Van kleuter tot puber volgde ze een opleiding klassiek ballet en jazz onder leiding van Ingrid Fonteyne. Na een pauze van enkele jaren sloeg de dansmicrobe weer toe en is ze weer gepassioneerd haar dansskills aan het bijschaven onder leiding van Sam Robijns. Door haar passie voor dans en kleuters geeft zij met veel enthousiasme les en runt samen met Lina het Danshuis.

Lina De Cat

~

Lina is op 3 jarige leeftijd gestart met dansen. Ze is begonnen met 11 jaar klassiek ballet om dan uit te breiden met Hiphop, streetdance, jazz en modern. In 2012 trok ze met haar dansgroep van Dance Action naar L.A. om daar verschillende workshops te volgen in verschillende stijlen. In 2013 begon ze met Les geven in het Danshuis als Hiphop, jazz, cheer,… leerkracht. In maart 2015 ging ze voor haar licentie als Zumba leerkracht en in Januari 2016 behaalde ze haar diploma als pilates instructrice. In Oktober 2016 ging ze er even tussen uit om als choreograaf te werken op de Canarische Eilanden voor Animax. Nu runt Lina samen met Nele het danshuis en geeft ze weer met volle energie en veel enthousiasme les.

In 2002-2004 volgde Sam een dansopleiding in ‘The Mill Art Centre’ te Oxford. Nadien deed ze een opleiding bij de AALO als aerobic instructrice en schoolde zich bij in het begeleiden van sportende senioren (VTS, Bloso). Recent volgde ze een opleiding tot Pilates instructrice te Antwerpen.

Chris Van Vlasselaer

~ Zumba ~

Chris vindt groepslessen een stimulerende en leuke manier om aan sport te doen. In augustus 2009 maakte ze kennis met Zumba en de microbe heeft haar sindsdien niet meer losgelaten. Chris behaalde de licenties Zumba Instructor (ZIN), Zumba Gold en Zumba Kids & Kids JR.

Op 6-jarige leeftijd begon Esther met jazz en algemene gymnastiek en ze is steeds blijven dansen en turnen. Ze proefde van verschillende dansstijlen. Op haar 17de begon ze met cheer stunt. In 2015 werd ze cheerleader bij Danshuis. Met de selectiegroep senior pomdance deed ze al 4 keer mee aan het Belgisch Kampioenschap (4 keer tweede plaats) en 2 keer aan het Europees Kampioenschap. Sinds 2018 coacht ze de selectiegroepen junior pomdance en senior pomdance. In 2019 werden beide groepen Belgisch kampioen. Omwille van de grote interesse in pomdance en cheerleading behaalde ze in 2016 haar diploma als cheercoach (georganiseerd door de International Cheer Union) en in 2018 dat van Cheer Stunt - Level 1 (georganiseerd door de Belgian Cheerleading Federation).

Wendy vindt het heel leuk en vooral erg belangrijk om mensen te laten bewegen en daarbij ook nog eens heel wat plezier te laten beleven. Wanneer ze afstudeerde als leerkracht lager onderwijs was het meteen moeilijk om werk te vinden en heeft ze van haar passie dan ook maar meteen haar bijberoep gemaakt. Ze gaf heel wat verschillende soorten groepslessen en volgde heel wat opleidingen, gaande van cycling, BBB, aerobic, step, … en ga zo maar door. Wendy is op dit moment master trainer voor Clubjoy Dance/ Fiësta en Clubjoy Step.

Nina Wilmaerts

~ Hiphop ~

Nina startte al op jonge leeftijd met dansen. Ze volgde enkele jaren jazz en freestyle dance. In 2011 sloeg de dansmicrobe over in de dansstijl ‘hiphop’, tot op heden danst ze deze stijl met veel plezier. In 2013 vervoegde ze zich bij het cheerleadingteam van Danshuis. Met dit team nam ze deel aan het Belgisch en Europees Kampioenschap. Ze volgde in 2016 een coach-cursus cheerleaden, georganiseerd door International Cheer Union. Nina is al enkele jaren actief in het Danshuis als monitor op de verschillende dansstages. De passie voor dans en het werken met jongeren geven Nina een boost van energie. Met veel enthousiasme geeft ze dit jaar de lessen hiphop!

Emma staat al sinds haar zevende op de dansvloer. Na een pauze van een aantal jaren pikte ze op 16-jarige leeftijd de draad weer op toen Danshuis werd opgericht. Ondertussen heeft ze al wat passen van ragga, hiphop, jazz en cheerleading in de benen. Omwille van de grote interesse in het cheeren, behaalde ze in 2016 haar diploma als cheercoach (georganiseerd door de International Cheer Union) , en in 2018 dat van Cheer Stunt - Level 1 (georganiseerd door de Belgian Cheerleading Federation). Samen met het Cheerteam behaalde ze al viermaal op rij de zilveren beker op het Belgisch Kampioenschap, en heeft ze reeds twee keer kunnen deelnemen aan het Europees Kampioenschap! Sinds 2019 is ze gestart met het coachen van onze jongste cheerleaders, om ook hen klaar te stomen voor het Belgisch Kampioenschap! Uiteraard zal Emma ook dit jaar haar lessen vullen met leuke choreo’s en veel plezier!

Dorien is op 10-jarige leeftijd beginnen dansen. Doorheen de jaren maakte ze kennis met verschillende dansstijlen (showdance, hiphop, streetdance, burlesque,...). Na een aantal jaren geturnd te hebben, maakte ze kennis met het cheerleaden. Zowel in cheer stunt als cheer pomdance deed ze ervaring op. In 2015 startte Dorien met Pomdance in het Danshuis team. Met dit team deed ze verschillende keren mee aan het Belgisch Kampioenschap en het Europees Kampioenschap Cheerleaden. In 2018 volgde ze een coach cursus voor cheer level 1.

Gaëlle Debie

~ Hiphop ~ Jazz ~ Modern jazz ~

Gaëlle Debie staat vanaf 2005 al dansend in het leven. Ze is een enthousiaste en gepassioneerde danser in hart en ziel. Zelf beoefende ze elke dansstijl die ze maar kon, van jazz, modern, ballet, pointes tot ragga en hiphop. Ze moest en zou van elke stijl iets proeven. Om nog meer danservaring op te doen stapte ze later ook in een hiphop en modern/jazz wedstrijdteam, waarmee ze verschillende prijzen heeft gewonnen. Vandaag de dag blijft ze zelf les en vele workshops volgen om te blijven groeien in haar dansen. Sinds 2017 kreeg ze de kans om haar passie voor dans eindelijk door te geven aan anderen en is ze begonnen met dansles geven. Dit aan verschillende leeftijdscategorieën en in verschillende dansstijlen (modern, jazz, (girly-) hiphop). In 2020 volgde ze ook de opleiding Initiator Urban Dance bij Dansport Vlaanderen. Gaëlle houdt ervan om haar leerlingen te pushen tot een hoger niveau en geniet er dan ook dubbel van om haar leerlingen te zien groeien als dansers. Met veel enthousiasme ziet ze jou in één van haar lessen!

Els startte op jonge leeftijd met dansen en combineerde stijlen als jazz en videodance (olv S. Cobaro) met studies criminologie en lesgeven. Ze behaalde een diploma bewegingsanimator bij Crefi en volgde regelmatig bijscholingen, o.a. bij Danskant. Ze heeft een extra masteropleiding 'Specific Teacher Training' voltooid aan de KUL. Ze volgde de opleiding multimove en is gecertifieerd kinderyoga instructor. Els heeft een grote passie om de allerkleinsten helemaal in de ban van het dansen te brengen. Ondertussen is ze volop bezig met een opleiding tot Kindercoach.

Ik dans al van jongs af aan en dans nu ondertussen al 7 jaar bij Danshuis. In mijn jaren bij Danshuis heb ik kunnen proeven van verschillende stijlen, waaronder modern, jazz, showdance en hiphop. In 2015 werd ik lid van het senior cheerteam. Ondertussen heb ik al 4 keer meegedaan aan het BK (3x vice kampioen, 1x Belgisch kampioen) en 2 keer aan het EK. Verder ben ik ook al 3 jaar met veel plezier aanwezig op de dansstages als monitor. Ik kijk ernaar uit om met veel enthousiasme mijn passie voor dansen door te geven!

Anna Flaviani

~ Kleuterdans ~

Anna werd al heel vroeg gebeten door de dansmicrobe. Van bij de start van Danshuis kon ze daar perfect haar energie kwijt. Ondertussen beoefent ze vol enthousiasme verschillende dansstijlen: Jazz, jazz modern, hiphop, girly en cheer. Met het cheerteam behaalde ze al twee keer goud op het Belgisch kampioenschap. Sinds drie jaar is ze ook steevast aanwezig als monitrice op de dansstages. Nu wil ze ook met veel plezier elke week haar passie voor dansen doorgeven.

Alessia Granata

~ Hiphop ~

Alessia is voortdurend op zoek naar haar eigen beweging en manieren om zich uit te drukken. Een van deze manieren is dansen. Ze heeft reeds van verschillende dansstijlen geproefd, gaande van jazz en showdance tot hiphop en hiphop girly. Sinds 2016 is ze ook lid van het Seniors Cheerteam 'Energy Explosion'. Met dit team werd ze 2 keer vice kampioen en 1 keer Belgisch kampioen. Daarbuiten deed ze ook al mee aan het Europese kampioenschap Cheerleading. Na 9 jaar dansen, waaronder 7 jaar bij Danshuis, is ze super blij dat ze bijkomend haar passie voor dansen met jullie mag en kan delen!